gratis proberen

VERBOUWERS GINGEN JE VOOR
1569

WOW WONEN GRATIS

DAT KAN!

Maak je account en ontdek ons (ver)bouwplatform helemaal gratis.

WOW WONEN GRATIS UITPROBEREN?

DAT KAN!

Maak je account aan en ontdek dat (ver)bouwen. 

Geen creditcard vereist*. 

REGISTREER JE NU GRATIS 💪🧡

Heb je al een account?

Don’t believe us, believe them: 

Dat is wat wij je met WOW WONEN beloven! Door de juiste keuzes te maken, betrouwbare aannemers aan te spreken en zelf de controle te nemen over je verbouwproces kan jij zelf die mooie thuis creëren. Dat weten wij! 3500 andere verbouwers gingen je voor. 

We love to help! 🧡💪

Charlene V. L.
Charlene V. L.
Lees verder
De tips, raad en begeleiding zijn goud waard. En daarnaast bespaar ik af en toe nog een fix bedrag op mijn materialen. Een echte aanrader!
Sandrien Simons
Sandrien Simons
Lees verder
Op het platform komt elk aspect van het (ver)bouwproces aan bod. Opeens gooide ik mijn hele indeling om door het advies dat ik kreeg en ik ben zo blij met deze beslissing! Daarnaast stond ik sterk in mijn schoenen bij leveranciers en aannemers.
Elke & gezin
Elke & gezin
Lees verder
Ik voelde mij voor WOW WONEN niet 100% zeker van de plannen die mijn architect had getekend. Door me aan te sluiten bij WOW WONEN heb ik nu een grondplan die functioneel is en 100% bij mijn levensstijl past.
Rinie
Lees verder
Mijn vrouw schreef ons hiervoor in en als ervaren klusser leek me dit niet nodig omdat ik dacht alles zelf al te weten. Hier kom ik volledig van terug want we bespaarden niet alleen geld, onze woning is nu ook € 25.000 meer waar dan de makelaar initieel had gedacht. Dit door een betere indeling én het kiezen van de juiste materialen. Top platform!
Lotte & Dieter
Lotte & Dieter
Lees verder
Het platform bevat een schat aan informatie, die helder en gestructureerd is. WOW WONEN is een onmisbare hulplijn bij het managen van je eigen verbouwproject.
Katleen Huysse
Katleen Huysse
Lees verder
Via de uitgebreide bibliotheek op het platform krijg je instant de juiste info zodat je keuzes gemakkelijker worden en je rust krijgt in je hoofd. Je huis wordt je thuis dankzij de persoonlijke touch van de WOW WONEN experten. Dank je wel!
Liesbeth
Liesbeth
Lees verder
WOW WONEN is onze redding geweest. De makelaar die ons de woning had gekocht kwam terug voor een nieuwe schatting en hij was verrast wat we uit de woning hadden gehaald.
Sarah B.
Sarah B.
Lees verder
Ik heb graag de touwtjes in handen, maar ik wil ook dat het écht goed is. WOW WONEN is hier de oplossing voor. Je leert zelf hoe je alles moet managen. Dit maakt mijn renovatie plezanter en minder stressvol.
Elisabeth Van Den Abeele
Elisabeth Van Den Abeele
Lees verder
Ik raad WOW WONEN ten zeerste aan! Het platform bracht mij in contact met een aannemer voor onze vloer. We zijn hier zeer tevreden over want hij was betrouwbaar én betaalbaar.
Vorige
Volgende